Filmpje pakken met De Fontein

Filmpje pakken met De Fontein

 

HATTEM – Op vrijdag 7 april om 20.00 uur organiseert Stichting De Fontein een FilmFontein in het jeugdhonk van de Open Poort. Op het programma staat Le Huitième Jour. Kaarten voor de FilmFontein zijn verkrijgbaar bij de Fontein.

Een avondje uit, genieten van een mooie film en ondertussen De Fontein een steuntje in de rug geven, dat kan op vrijdag 7 april om 20.00 uur bij de FilmFontein, het jaarlijkse sponsorevenement voor de Hattemer Christelijke boekhandel. Vanaf 19.45 uur staan de deuren van het jeugdhonk van de Open Poort aan de Veldhoeve 1 open om de kijkers te ontvangen en na afloop van de film is er gelegenheid voor ontmoeting bij een hapje en een drankje.

Deze keer wordt de ontroerende film ´Le Huitième Jour´ vertoond. George, een man met het Downsyndroom komt op het pad van een geslaagde zakenman, workaholic en mislukte vader. Samen met z’n vrienden bezorgt George de zakenman op hilarische wijze een paar stevige levenslessen.

Of je nu met je tienerclub, oma en opa, vrienden of ouders komt, het wordt zeker genieten.

De Fontein is al jaren niet meer weg te denken uit Hattem. Naast een breed aanbod aan christelijke lectuur is de boekhandel een warm onderkomen voor wie behoefte heeft aan een praatje en koffie. Het doel van Stichting de Fontein is God bekend te maken in Hattem. De Fontein is voor zijn voortbestaan, naast de verkoop, afhankelijk van de Hattemer kerken die de winkel steunen, giften en acties zoals de FilmFontein.

Een kaartje kost 5 euro en kan gekocht worden in de winkel aan de Kerkstraat 32 in Hattem. Reserveren kan via info@fonteinhattem.nl of 038-4440796