6 oktober - Avontuurlijke zoektocht Kinderboekenweek 2023

Zoek mee naar de gouden munten en win een gesigneerd kinderboek

Op vrijdag 6 oktober organiseert boekhandel De Fontein een avontuurlijke zoektocht naar drie verstopte gouden munten en andere dukaten.

De munten en dukaten zijn verstopt in het centrum van Hattem en alle kinderen (vanaf 6 jaar) zijn van harte uitgenodigd om mee te komen zoeken. De munten zijn gestolen uit de schatkist van Uvoriaal, een land waar kinderen koning of koningin zijn. Wie een gouden munt vindt, kan deze inleveren bij De Fontein en krijgt in ruil daarvoor een gratis exemplaar van De laatste kinderkoning van Thijs Noorlandt. En wie het eerst een gouden munt vindt, wordt de nieuwe kinderkoning van Hattem!! Als je 6 dukaten vindt, ligt er ook een klein prijsje voor je klaar.

De auteur bezoekt 6 oktober Hattem. In de middag zal hij eerst een schoolbezoek brengen aan groep 5 van basisschool De Zaaier. Vervolgens begint om 15 uur de zoektocht naar de gouden munten en dukaten vanuit De Fontein. In de winkel krijg je aanwijzingen om je op het juiste spoor te zetten en zo een munt of dukaat te bemachtigen. 

De laatste kinderkoning beschrijft hoe het land Uvoriaal dat geregeerd wordt door kinderen eruit ziet. Hierdoor zijn er heel andere wetten dan in ons land. De kinderkoningen zorgen dat er eerlijk gedeeld wordt en iedereen goed met elkaar samenleeft. 

Wie weet heeft de nieuwe kinderkoning nog nieuwe ideeën voor Hattem?!

Dus…6 oktober om 15.00 uur  verzamelen bij De Fontein en het duurt tot max 16.30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@fonteinhattem.nl