Christelijke Kinderboekenweek 2024

De Christelijke Kinderboekenweek loopt van 2 t/m 12 oktober 2024. In deze periode staat het kinderboek weer centraal in de boekhandel. Het thema voor deze Kinderboekenweek is “Lekker eigenwijs”.

Actie
Bij aankoop van €13,50 aan kinderboeken ontvang je gratis het boek “Dakloos” van Judith van Helden! Verder komt er ook een prachtig prentenboek van Michel de Boer en Leontien Gaasenbeek uit voor deze actieweek met de titel “Geheime olifant” (€7,95).

Kindermiddag
Om de Kinderboekenweek af te trappen organiseren wij op woensdagmiddag 2 oktober een gezellige kindermiddag! Het thema is “Lekker eigenwijs” en de middag vind plaats in De Fontein, Kerkstraat 32 te Hattem. Natuurlijk wordt er lekker voorgelezen en we gaan een zelfportretje schilderen, iedereen op zijn eigen manier want iedereen is anders en uniek! Deze middag is voor kinderen van 5 tot 10 jaar en begint om 14:30 uur tot ongeveer 15:30 uur.

Kleurwedstrijd
Ook voor deze Kinderboekenweek is er weer een leuke kleurwedstrijd. Kom jouw kleurplaat ophalen in De Fontein en lever hem weer in als je hem mooi hebt ingekleurd, wie weet win je een hele leuke prijs! Inleveren kan tot 19 oktober.