Ons assortiment

Boeken

In onze winkel vindt u een ruim aanbod aan boeken voor jong en oud. Van dagboeken en studieboeken tot romans en thrillers. De nieuwste uitgaven kunt u bij ons vinden en ook hebben we regelmatig actieboeken en andere leuke aanbiedingen. Kom dus gerust bij ons binnen om te kijken of er iets voor u bij zit. Mocht een boek niet voorradig zijn, dan kunnen wij deze in principe altijd voor u bestellen. Ook boeken van niet-christelijke uitgevers zijn bij ons te bestellen. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden. Binnen 5 werkdagen is het bestelde boek doorgaans bij ons binnen.

CD’s en DVD’s

Ook voor een cd of dvd kunt u bij ons terecht. Wij hebben een kleine collectie cd’s en dvd’s in diverse stijlen. Zit de cd of dvd die u zoekt er niet bij, dan is deze meestal ook voor u te bestellen. We nodigen u van harte uit om te komen kijken en luisteren.

Sieraden en kleding

Wilt u uiting geven aan uw geloof in de vorm van een mooi sieraad. Dan kunt u bij ons terecht voor kettingen, armbanden, oorbellen etc. Kom dus gerust eens kijken of u iets kunt vinden wat bij u past.

Geschenken en wenskaarten

Tevens vindt u in onze winkel een ruime collectie geschenkartikelen en wenskaarten voor diverse gelegenheden. Grote kans dat u bij ons net dat cadeautje of die kaart vindt waar u naar op zoek was.

Speelgoed

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten! Ook voor de kleinsten onder ons is er een ruime keuze in boeken en geschenken. En speciaal voor de kinderen verkopen wij ook erg leuk en betaalbaar (houten) speelgoed. Het is zeer de moeite waard om eens te komen kijken.

Voor alles geldt:

Onze medewerk(st)ers staan voor u klaar en geven u graag advies!

U BENT VAN HARTE WELKOM!