Met vrouwen onderling toeleven naar Pasen tijdens de veertigdagentijd.

Vorig jaar is vanuit de Open Poort dit project met succes gestart binnen haar gemeente. Samen met de organisatoren van vorig jaar willen we vanuit De Fontein het dit jaar graag voortzetten voor alle vrouwen in Hattem. Jong, of al wat ouder, wel of niet verbonden aan een kerk, je ben allemaal van harte welkom mee te doen. 

Wat houdt dit project in? / Wat is de bedoeling? / Wat gaan we doen?
Vanuit het boekje “Kostbaar bloed” van Nieske Selles-ten Brinke, is er elke dag een Bijbelvers, overdenking of lied om via een aantal vragen mee aan de slag te gaan. Ook zal er dagelijks via de app een aan-bemoediging van de schrijfster komen. 

We starten gezamenlijk op woensdag 14 februari in De Veste, Korte Kerkstraat 8 (19.45 uur inloop, 20.00 uur beginnen). Daarna kun je in een groepje verder gaan (met de bedoeling om bij elkaar thuis samen te komen) of het individueel verder volgen. Graag bij opgave je keuze doorgeven. Als afsluiting zal er nog een gezamenlijke avond zijn op woensdag 20 maart, deze avond vindt evenals de startavond plaats in De Veste (19.45 uur inloop, 20.00 uur beginnen).

Mocht je enthousiast zijn en mee willen doen, kun je je opgeven (naam en 06-nummer) bij De Fontein, dit kan per mail, telefonisch of in de winkel. Ook het boekje kan afgehaald worden in de winkel. De kosten zijn €20,00 incl. boekje en koffie/thee etc. op de gezamenlijke avonden. Mochten de kosten een belemmering zijn om mee te kunnen doen, laat het dan gerust weten.

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens,

De Fontein
Kerkstraat 32
8051 GM Hattem
Tel: 06-23552080
Mail: info@fonteinhattem.nl